Udang Cuka
Voor liefhebbers van de Indonesische keuken is dit recept voor garnalen in azijnsaus een aanrader. Het is makkelijk klaar te maken en smaakt heerlijk.
Voor liefhebbers van de Indonesische keuken is dit recept voor garnalen in azijnsaus een aanrader. Het is makkelijk klaar te maken en smaakt heerlijk.
Een heerlijk Grieks recept van Tzatziki. Serveer de tzatziki bij een in reepjes gesneden, gegrild Turks brood. Ook lekker op een stukje warme ciabatta.
De fijne selectie van kruiden geeft de steak een bijzondere smaak. Daarnaast is het een kwestie van goed grillen voor de juiste gaarheid.
De dressing met azijn, sinaasappel en rozemarijn is heerlijk bij een groene salade of een oosters gerecht. Lang houdbaar in de koelkast.
Eenmaal in de pot zijn rolmopsen ongeveer tien dagen houdbaar. Een gezonde hap voor de liefhebber van haring!
Serveer deze heerlijke rode kool maaltijdsalade met een lekker stuk brood of stokbrood en met roomboter. Hier hoort een droge rode wijn bij.
Serveer bij de kruidige risotto een lekker groene salade met een sinaasappel-azijndressing. Krijgt u al zin?
Deze rijke huzarensalade smaakt nog beter als je ‘m na bereiding eerst nog een dag in de koelkast laat staan. Serveren op een mooie schaal.
Pasta in de vorm van spiraaltjes. Door de tomaten-pestosaus krijgt de pasta een echt Italiaans karakter. Drink er een lekkere witte wijn bij.
De azijn werkt als stabilisator en zorgt voor mooi stevig schuim. Je kunt er taartbodems van vormen, of gebroken eten met slagroom en seizoensfruit.
De komkommer in het zuur is een heerlijk fris bijgerecht dat zich makkelijk laat combineren met elk hoofdgerecht. En het is nog eens gezond ook.
Doe de kabeljauw met sjalotten en kappertjesvinaigrette op een Italiaanse ciabatta of focacciabrood. Lekker met een droge witte wijn.