Ingemaakte bietjes
Voor het wecken van groenten kun je optimaal gebruik maken van de seizoenen. Gebruik altijd ingrediënten die zeer vers en van goede kwaliteit zijn.
Voor het wecken van groenten kun je optimaal gebruik maken van de seizoenen. Gebruik altijd ingrediënten die zeer vers en van goede kwaliteit zijn.
Een lekkere andijviesalade met spekjes voor de verandering.
Dit Indonesche gerecht is makkelijk, zeker als je de taotjosaus al eerder klaarmaakt. Je kunt naar smaak weinig, meer of veel sambal toevoegen. De azijn zorgt voor een fijne zoetzure smaak.
Broccoli is supergezond! Het zit boordevol vitamines, mineralen en anti-oxidanten. Door het zuur van de azijn wordt de kip heerlijk mals.
Een koud vegetarisch taartje als voorgerecht. Italianen combineren het met ciabatta en een heerlijke Chianti. Lekker op een terras in de zon!
IJs op de sloot? Zet dan de drie-vlezen-pot eens op tafel. In dit gerecht zit karbonade, runderlappen, lamslapjes en volop wintergroenten. Voeg aan het vlees een halve liter water, het bouillontablet en de Tromp & Rueb Kruidenazijn toe.
Tip! Een randje vet langs het vlees zorgt voor meer smaak!
Koud weer? Tijd voor hachee! Sudderen kost tijd, maar ’t resultaat is lekker. Serveren met aardappelpuree en rode kool met appeltjes.
Een makkelijk recept, maar voor draadjesvlees heb je wel tijd nodig. Serveer met aardappelpuree, jus en sperziebonen.
De venkel geeft een frisse noot aan de stoofpot. Je kunt deze maaltijd ook in de oven bereiden op lage temperatuur.
Maak de amusecups met ossenworst voor de borrel, lekker met een glas goede witte wijn. Ook als voorgerecht.
Dit is een atjar zoals u die als bijgerecht bij de Chinees krijgt. De frisse smaak vormt een mooi contrast met de vaak gekruide Chinese of Indische gerechten.
Deze spinaziesalade bestaat uit veel groente, peulvruchten, feta en een romige dressing van appelazijn, munt, honing, room en olijfolie.