Prei-wortelstamppot
Gestoofde prei, wortel en gekookte aardappelen samen met Tromp & Rueb Kruidenazijn zorgt voor een heerlijke stamppot.
Gestoofde prei, wortel en gekookte aardappelen samen met Tromp & Rueb Kruidenazijn zorgt voor een heerlijke stamppot.
Maak een heerlijke rode curry boordevol groentes geserveerd met rijst. De toevoeging van azijn zorgt ervoor dat de smaken van de andere ingrediënten meer naar boven komen.
Met dit recept maak je gemakkelijk en snel een lekkere vegetarische pastasaus. Door het gebruik van azijn in je pastasaus, haal je de smaken van de gebruikte groentes naar boven. Wij gebruiken bij deze pastasaus de Tromp & Rueb Kruidenazijn. Ingrediënten: 1 el olijfolie 1 witte ui teentje knoflook, fijn gesneden blokje groentebouillon 1 tl […]
Met dit recept maak je gemakkelijk en snel een lekker currygerecht. Door het gebruik van azijn in je curry, haal je de smaken van de gebruikte groentes naar boven. Ingrediënten: 20 g arachide olie 12 g groene curry pasta 300 ml kokosmelk (18% vet) 150 g wortelen 150 g rode ui 250 g paprika (1/3 […]
Door Tromp & Rueb witte wijnazijn met druivenmost toe te voegen aan zowel de gekookte orzo als aan de gemarineerde cherrytomaten, komen de smaken volledig tot hun recht. Naast een extra boost, geeft het een heerlijke zoetzure twist.
Deze vegan paddenstoelenstoofpot met kastanjes is echt op en top comfort food. Boordevol hartige smaken en makkelijk om te maken. Het geheim van deze vegan stoofpot is een scheutje natuurazijn van Tromp & Rueb. Door dit zuurtje in combinatie met volle rode wijn, de unami van de paddenstoelen met tomatenpuree en de zoete smaak van de kastanjes maakt dit gerecht overheerlijk. Je kunt voor dit recept een mix van paddenstoelen gebruiken of gebruik alleen jouw favoriete paddenstoel.
Een stamppot op basis van zoete aardappel en rucola met zoutige halloumi, knapperige walnoten en frisse sinaasappelrasp. De Tromp & Rueb kruidenazijn zorgt voor de kruidige finishing touch.
Deze oosterse stamppot met paddenstoelen is op basis van zoete aardappel en pastinaak. Door kokosmelk en paksoi toe te voegen krijgt het gerecht de oosterse touch die het nodig heeft. Een heerlijk vleugje fruitige Tromp & Rueb appelazijn maakt het af.
Een paddenstoelenragout onder een dakje van bladerdeeg, dat is deze Paddenstoelenragout pot pie. Het is een vegetarische variant op het ouderwets pasteitje. De combinatie van Tromp & Rueb Natuurazijn op eikenhout gerijpt samen met de paddenstoelen zorgen voor het ultieme comfortfood gevoel. Een gerecht die je wil eten op een regenachtige dag.
Een Shrub is een drankje op basis van azijn, suiker en fruit. Lang voordat de koelkast bestond, was dit de manier om rijp fruit langer te bewaren. In theorie zou je deze Shrub Mocktail met granaatappel en kaneel dus een lange tijd kunnen bewaren. Maar daar is dit non-alcoholische drankje veel te lekker voor!
Een authentiek Turks recept waarbij de runder riblappen heerlijk mals en zacht gestoofd worden door Tromp & Rueb Kruidenazijn toe te voegen. De groene Turkse pepers en andere specerijen maken het gerecht qua smaak af.
Een uitgebreider recept voor een heerlijk diner. Het warmroken van de zalm is geen moeilijk klusje en een echte traktatie. Warmgerookte zalm met een friszure mosterdvinaigrette, aardappelgratin en salade is het een feestje op je bord. Psst: als je geen tijd hebt, kun je natuurlijk ook warmgerookte zalm kopen in de winkel.