Gevonden recepten: 101

Grapefruit Superjuice

grapefruit superjuice

Zo maak je een heerlijke Grapefruit Superjuice. Ingrediënten 1 grapefruit 2 sinaasappels 1 tl Tromp & Rueb Appelazijn Natuurtroebel 1 tl honing Meng de honing met de Tromp & Rueb Appelazijn Natuurtroebel tot de honing is opgelost. Pers de citrusvruchten en meng met het honing-azijn mengsel. Schenk dit in een mooi glas en je kunt genieten […]

Gingercocktail

gember, gingercocktail

Super simpel maar o zo lekker! Deze cocktail is heel verrassend van smaak. Het zoet-zure uit de troebele appelazijn combineert heel goed met het bittere uit de kurkuma en gember. Het zorgt voor een ware smaak-explosie! Naast de verfijnde smaak is het ook nog eens goed voor je gezondheid want zowel de appelazijn, gember en kurkuma bevat ontzettend veel gezondheidsvoordelen. Zoals het bevorderen van je spijsvertering, het verlagen van cholesterol en… daarnaast geeft het ook nog eens een enorme energyboost!

Ingemaakte zoete rode ui

pittige speklapspiezen, ingemaakte zoete rode ui

Soms mis je net een zuurtje of zoetje in je gerecht. Dan is het fijn als je standaard een potje ingemaakte zoete rode uien in je koelkast hebt staan. Het inmaken met de Tromp & Rueb Troebele Appelazijn ondersteunt goed de zoete smaak van de uien omdat de Troebele Appelazijn net iets zoeter smaakt dan de gewone Appelazijn! Samen met het pittige, bittere van de ui zorgt dit altijd voor een waardevolle aanvulling van je gerecht! Het inmaken van de rode uien is snel klaar en zeg nou zelf… een paar uien heb je altijd wel in huis!

Rijstsalade met rode biet en sinaasappel

rode bieten, rijstsalade

Als het gaat om het maken van dressings voor een salade is de Troebele Appelazijn van Tromp & Rueb echt een essentiële smaakmaker! Het is namelijk een goede basis voor verschillende smaken en doordat deze troebele azijn niet is gefilterd is hij wat zoeter. Daardoor overtreft hij geen andere smaken maar brengt ze juist samen. In deze salade komt deze Tromp & Rueb Troebele Appelazijn meer dan goed tot zijn recht, samen met de bietjes en sinaasappel.

Barbecuesaus

Zo maak je een heerlijke stevige barbecuesaus met appelazijn van Tromp & Rueb. Een ideale vleesbegeleider. Ingrediënten 2 el olijfolie 1 teentje knoflook, gepeld en grof gehakt 1 rode ui, gepeld en gesnipperd 1 el tomatenpuree 1 tl gemberpoeder 2 tl gerookte paprikapoeder ¼ tl Cayennepeper of chilipoeder ½ tl nootmuskaat ½ tl komijnpoeder ½ […]

Mediterrane vinaigrette

Masterchef Bart van Berkel maakt met Tromp & Rueb Kruidenazijn een heerlijke Mediterrane vinaigrette. Ingrediënten 1 el Tromp & Rueb Kruidenazijn 1 el citroensap en rasp Zout en peper 6 el olijfolie extra vierge ½ el tomatenpuree ½ el knoflook fijngesneden ½ el oregano 1 el peterselie fijngesneden ½ nigella-zaad Bereiden Verhit/rooster de niggela-zaad in […]

Aziatische dressing

gember, gingercocktail

Met de basisvinaigrette als beginpunt maakt Bart van Berkel een pittige Aziatische dressing met Tromp & Rueb Appelazijn. Ingrediënten ½ rode chili peper fijngesneden 1 teentje knoflook fijngesneden 1 tl gember fijngesneden 1 el citroensap en rasp 1 el Tromp & Rueb Appelazijn 1 el ketjap ½ el sesamolie Zout en peper 6 el olijfolie […]

Basis-vinaigrette

Masterchef Bart van Berkel maakt met Tromp & Rueb Kruidenazijn een heerlijke basis-vinaigrette. Ingrediënten 1 el Tromp & Rueb Kruidenazijn of Appelazijn 1 el citroensap en rasp Zout en peper 6 el olijfolie extra vierge Bereiden Meng de Tromp & Rueb azijn samen met de citroensap, rasp, zout en peper. Voeg als laatste de olijfolie extra […]

Kalfssukade met zoete-aardappelcrème

Dit heb je nodig voor de heerlijke kalfssukade zoals ook Bart van Berkel hem maakt. Ingrediënten Kalfssukade: 2 el olijfolie 1 glas rode wijn 1 el Tromp & Rueb Kruidenazijn 1 ui fijngesneden 1 knoflookteen fijngesneden 1 wortel fijngesneden 1 stengel bleekselderij fijngesneden 1 el tomatenpuree 1 takje tijm 2 laurierbladen 2 kruidnagels 1 steranijs […]

Honing-mosterd dressing

Honing-mosterd dressing gemaakt door Bart van Berkel met Tromp & Rueb Natuurazijn op eikenhout gerijpt. Masterchef Bart van Berkel heeft gerechten met Tromp & Rueb azijn gemaakt, die als video te zien zijn op FoodTube. Ingrediënten 1 el Tromp & Rueb Natuurazijn op eikenhout gerijpt 1 el citroensap en rasp/zest 1 el Franse mosterd ½ […]

Yoghurtdressing

Yoghurtdressing gemaakt door Bart van Berkel met Tromp & Rueb Natuurazijn op eikenhout gerijpt. Masterchef Bart van Berkel heeft gerechten met Tromp & Rueb azijn gemaakt, die als video te zien zijn op FoodTube. Ingrediënten 1 el Tromp & Rueb Natuurazijn op eikenhout gerijpt 1 el citroenrasp 2 el mierikswortel 1 el citroensap 6 el […]

Venkelsalade met makreel

Brabants stoofpotje, venkel met topping van kaas, venkelsalade met makreel

In deze venkelsalade met makreel is flink wat Tromp & Rueb Kruidenazijn verwerkt wat de verschillende smaken die in deze salade zijn verwerkt versterkt. Dit is overigens een heel mooie eigenschap van alle Tromp & Rueb Azijnen. Daarnaast combineert de vette makreel ook goed met het zuur uit de Tromp & Rueb Kruidenazijn, het geeft een fijne smaakbeleving, ook wel mondgevoel. Een heerlijk gerecht om van te genieten buiten in de tuin.