Pompoenchutney
Een chutney van pompoen is een bijzondere smaakmaker die goed past bij wildragout, varkensvlees of ander stoofvlees.
Een chutney van pompoen is een bijzondere smaakmaker die goed past bij wildragout, varkensvlees of ander stoofvlees.
Deze andijviesalade met zalm is een voorgerecht. Met reepjes gerookte zalm en partjes avocado voor een romige smaak ook als hoofdgerecht.
Een liefhebber van pasta? Dan is Pappardelle met andijvie een aanrader. De hazelnoten en de andijvie maken het ook nog eens heel gezond.
Met dit recept maak je gemakkelijk en snel een lekkere ouderwetse andijviestamppot met extra smaak door toevoeging van de Tromp & Rueb kruidenazijn. Deze stamppot is lekker met rookworst of gebakken spekjes, maar er zijn ook veel mensen die andijviestamppot lekker vinden met dikke plakken gekookt ontbijtspek.
De bereiding van dit gerecht duurt ongeveer 30-40 minuten, klik op de andijvie hierboven voor het complete recept.
Een peren-vijgen-compote is heerlijk te combineren met vruchtentaartjes, kwark of een kaasplankje.
De prei-gehakt-schotel is makkelijk klaar te maken en bijzonder smakelijk. Onverwacht gasten? Dan is dit een recept waarmee je waardering oogst.
De haringsalade is een heerlijk fris gerecht, vooral voor in de zomer. Makkelijk te bereiden en heel gezond.
De zalm en de zoetzure groenten vormen een perfecte combinatie. Een maaltijd om in de late zon van de nazomer op het terras van te genieten.
Mei, het begin van het andijvie seizoen. Daarom een heerlijk recept met andijvie. Het pittige van de cayennepeper is erg verrassend bij de andijvie. Het gerecht smaakt goed bij zowel vlees als vis en gekookte aardappelen.
Schenk er een frisse droge witte wijn bij.