Ingemaakte worteltjes
Wortels in de eigen moestuin? Dan is dit weckrecept met een verrassende combinatie van worteltjes en sinaasappel een goed idee.
Wortels in de eigen moestuin? Dan is dit weckrecept met een verrassende combinatie van worteltjes en sinaasappel een goed idee.
De stroperige sappen van tomaat, Tromp & Rueb Kruidenazijn en olijfolie geven de zacht gekookte prei een heerlijke, zachte en milde smaak.
Gestoofde prei is lekker met een fijne aardappelpuree en een gebakken kaasplak of een lekkerbek (vis) of braadworst.
Er zijn veel verschillende manieren om een recept met spaghetti te maken. Tromp & Rueb heeft er een bedacht met de Tromp & Rueb Natuurazijn op eikenhout gerijpt. Een pittige spaghetti met prei, tomaten, kruidenkaas en spekjes.
Serveer deze pittige spaghetti met een frisse salade en versgemalen Parmezaanse kaas.
Juni is de maand van het haringseizoen en de tijd waarin heerlijke haringgerechten gemaakt kunnen worden. Zo maak je een overheerlijke haringsalde met de Tromp & Rueb Natuurazijn op eikenhout gerijpt.
Met worteltjes en prei is de haringsalade een heerlijk, fris hoofdgerecht, dat in een mum van tijd op tafel staat.
De Hongaarse stoofpot is heerlijk met aardappelpuree of gekookte aardappelen. Bijpassende groeten zijn sperziebonen of tuinbonen.
Visliefhebbers zullen de kabeljauw met pompoen en bietjes in kalfsroomsaus tot hun favoriete recepten rekenen.
Met de knapperig gebakken tofu en in combinatie met pijnboompitten is de penne een heerlijk gerecht dat binnen een uur op tafel staat.
Het recept van deze maand is rode kool met couscous. De combinatie van Hollandse rode kool en Marokkaanse couscous zorgt voor een uniek gerecht van uiteenlopende smaken die goed bij elkaar passen. Perfect als barbecue- of buffetgerecht bij speciale gelegenheden.
De bereiding van dit gerecht duurt ongeveer 30 tot 40 minuten. Klik op de rode kool afbeelding hierboven om het recept te bekijken.
In de maand van Halloween is er natuurlijk niets toepasselijker dan een recept met pompoenen. Daarom deze maand als recept van de maand; een zoete pompoensoep. In deze soep zit onder andere pikante tomatensla die de soep textuur geeft. Verder kan je zelf specerijen toevoegen om de soep een eigen twist mee te geven. Je maakt deze soep al klaar in 45 tot 60 minuten. Klik op de pompoen voor het recept.
Een chutney van pompoen is een bijzondere smaakmaker die goed past bij wildragout, varkensvlees of ander stoofvlees.
Deze andijviesalade met zalm is een voorgerecht. Met reepjes gerookte zalm en partjes avocado voor een romige smaak ook als hoofdgerecht.