fbpx

Een ongefilterde variant van onze succesvolle appelazijn. De brouwers van Tromp & Rueb hebben voor haar appelazijn de beste appelsap geselecteerd.

De appelsap wordt eerst gefermenteerd tot appelcider en vervolgens tot appelazijn. De Tromp & Rueb Appelazijn Natuurtroebel is ongefilterd en daardoor zachter en voller van smaak. Tevens is de azijn ongepasteuriseerd (rauw) en bevat het “de moeder” (oorspronkelijke azijnzuur bacteriën), wat bijdraagt aan de hoge kwaliteit van het product.

Gingercocktail

gember, gingercocktail

Super simpel maar o zo lekker! Deze cocktail is heel verrassend van smaak. Het zoet-zure uit de troebele appelazijn combineert heel goed met het bittere uit de kurkuma en gember. Het zorgt voor een ware smaak-explosie! Naast de verfijnde smaak is het ook nog eens goed voor je gezondheid want zowel de appelazijn, gember en kurkuma bevat ontzettend veel gezondheidsvoordelen. Zoals het bevorderen van je spijsvertering, het verlagen van cholesterol en… daarnaast geeft het ook nog eens een enorme energyboost!

Grapefruit Superjuice

grapefruit superjuice

Grapefruit is rijk aan voedingstoffen, anti-oxidanten en vezels. Dit maakt de grapefruit één van de gezondste vruchten die er zijn. Deze superjuice is makkelijk te maken en ook nog eens heel gezond.

Ingemaakte zoete rode ui

pittige speklapspiezen, ingemaakte zoete rode ui

Soms mis je net een zuurtje of zoetje in je gerecht. Dan is het fijn als je standaard een potje ingemaakte zoete rode uien in je koelkast hebt staan. Het inmaken met de Tromp & Rueb Troebele Appelazijn ondersteunt goed de zoete smaak van de uien omdat de Troebele Appelazijn net iets zoeter smaakt dan de gewone Appelazijn! Samen met het pittige, bittere van de ui zorgt dit altijd voor een waardevolle aanvulling van je gerecht! Het inmaken van de rode uien is snel klaar en zeg nou zelf… een paar uien heb je altijd wel in huis!

Rijstsalade met rode biet en sinaasappel

rode bieten, rijstsalade

Als het gaat om het maken van dressings voor een salade is de Appelazijn Natuurtroebel van Tromp & Rueb echt een essentiële smaakmaker! Het is namelijk een goede basis voor verschillende smaken en doordat deze troebele azijn niet is gefilterd is hij wat zoeter. Daardoor overtreft hij geen andere smaken maar brengt ze juist samen. In deze salade komt deze Tromp & Rueb Appelazijn Natuurtroebel meer dan goed tot zijn recht, samen met de bietjes en sinaasappel.

Runderlappen gestoofd met zongedroogde tomaten

tomatentapenade, runderlappen

Stoven met Tromp & Rueb Appelazijn Natuurtroebel maakt van stoofvlees een heel smaakvol gerecht! In plaats van normaal gesproken vleesbouillon toe te voegen, wat boordevol zout zit en smaakversterkers, voegt u in dit gerecht Tromp & Rueb Appelazijn Natuurtroebel  toe. Door het vlees 2 uur te laten stoven in de azijn ontstaat er een ware smaakexplosie in uw mond. En met behoud van de originele smaken uit de runderlappen. Een snufje zout zorgt ervoor dat alle smaken goed tot hun recht komen. Tevens blijft het vlees door de Tromp & Rueb Appelazijn Natuurtroebel ook nog eens heerlijk mals.

Tip: Smaakt heerlijk bij kruimige aardappels en sperzieboontjes!