Culinaire azijnen voor een heerlijke salade
Een goede dressing bestaat in beginsel uit: olijfolie, azijn, mosterd, honing, peper en zout. Dit wordt een basisdressing genoemd. Door andere ingrediënten toe te voegen is het mogelijk om verschillende soorten dressings te maken die gebruikt kunnen worden bij gerechten van vlees, vis of salade.
De basis van iedere salade
Azijn is onmisbaar voor een heerlijke salade. Door gebruik te maken van een dressing wordt er smaak aangebracht aan de salade. Door de azijn kan het blad van de sla langzaam zacht en slap worden. Dit is ook de reden waarom sla met dressing zich zo slecht laat bewaren. Voeg daarom de dressing op het laatste moment toe aan je salade. Met de azijnen van Tromp & Rueb is het mogelijk om verschillende dressings te maken. Laat je inspireren door onze recepten.
Smaakmaker
Het zuur van de Tromp & Rueb azijnen draagt en versterkt de overige smaakmakers, wat een volledige smaakbeleving in de mond geeft. Dit zorgt ervoor dat de smaak van de tomaat, komkommer en overige ingrediënten beter tot hun recht komen.