fbpx

Natuurazijn


Onze eikenhout gerijpte natuurazijn heeft een eeuwenoude traditie. Vroeger werd de natuurazijn nog bereid door handmatig alcohol te sproeien over houtkrullen. Nu passen onze brouwers een rijpingsproces toe met moderne technologie op diezelfde traditionele basis. Het resultaat is een zachte en aromatische natuurazijn.

Natuurazijn
(op eikenhout gerijpt)

 

Kruidenazijn


Volgens authentiek recept gebrouwen kruidenazijn. Als basis gebruiken we natuurazijn en voegen daar acht verschillende kruiden aan toe, waaronder dille en rozemarijn. Het geheim van deze aromatische kruidenazijn is de juiste samenstelling. Ook de rijpingstijd geeft de azijn zijn heerlijke smaak en aroma.

Kruidenazijn

 

Appelazijn


Appelsap van verschillende appelsoorten vormen de basis van onze heerlijke appelazijnen. De appelsap wordt eerst gefermenteerd tot appelcider en vervolgens tot appelazijn van het hoogste niveau.

Tevens verkrijgbaar in de variant ‘natuurtroebel’. Deze is ongefilterd en daardoor zachter en voller van smaak. Tevens is de azijn ongepasteuriseerd (rauw) en bevat het “de moeder” (oorspronkelijke azijnzuur bacteriën), wat bijdraagt aan de hoge kwaliteit van het product.

 

Wijnazijn


Rode en witte wijnazijn is een basisingrediënt voor veel gerechten. Daarom hebben onze brouwers heerlijke wijnazijnen gebrouwen met verfijnde smaak. Dit hebben we gecreëerd door druivenmost toe te voegen aan de wijnazijn en dit met elkaar laten rijpen. Door de druivenmost is de wijnazijn meer in balans dan normale wijnazijn én smaakt het licht zoet.