fbpx

Meer smaken

De brouwers van Tromp & Rueb hebben een ervaring van meer dan 350 jaar in het brouwen van azijn. Zij hebben oude receptuur van verschillende azijn smaken nieuw leven ingeblazen. Zo is een breed assortiment azijnen beschikbaar volgens traditioneel recept, ambachtelijk gebrouwen.

kruidenazijn

Kruidenazijn

De brouwers van Tromp & Rueb hebben een goed bewaard recept van authentieke kruidenazijn nieuw leven ingeblazen. Als basis gebruiken ze natuurazijn en voegen daar acht verschillende kruiden aan toe, waaronder dille en rozemarijn. Het geheim van deze aromatische kruidenazijn is de juiste samenstelling. Ook de rijpingstijd geeft de azijn zijn heerlijke smaak en aroma.

natuurazijn

Natuurazijn

De eikenhoutgerijpte natuurazijn van Tromp & Rueb heeft een eeuwenoude traditie. Toen werd de natuurazijn nog bereid door handmatig alcohol te sproeien over houtkrullen. Nu passen de brouwers een rijpingsproces toe met moderne technologie op diezelfde traditionele basis. Het resultaat is een zachte en aromatische natuurazijn.

 

appelazijn

Appelazijn

Appelsap van verschillende appelsoorten vormt de basis van de heerlijke appelazijn van Tromp & Rueb. Na de fermentatie van de appels tot appelcider volgt een tweede fermentatieproces. Deze leidt tot de fruitige appelazijn van een kwaliteitsniveau zoals de brouwers van Tromp & Rueb deze vroeger al graag maakten.

 

Appelazijn Natuurtroebel

Een ongefilterde variant van onze succesvolle appelazijn. De brouwers van Tromp & Rueb hebben voor haar appelazijn de beste appelsap geselecteerd. De appelsap wordt eerst gefermenteerd tot appelcider en vervolgens tot appelazijn. De Tromp & Rueb Appelazijn Natuurtroebel is ongefilterd en daardoor zachter en voller van smaak. Tevens is de azijn ongepasteuriseerd (rauw) en bevat het “de moeder” (oorspronkelijke azijnzuur bacteriën), wat bijdraagt aan de hoge kwaliteit van het product.

Inmaakazijn

Voor het wecken van etenswaren hebben de brouwers van Tromp & Rueb een extra geconcentreerde inmaakazijn met een zuurgraad van 6% in het assortiment opgenomen. Het bouquet en het aroma komen door de hogere zuurgraad nog beter tot hun recht. Dit komt ook de smaak ten goede van de ingemaakte producten.