fbpx

De natuurlijke smaak van Tromp & Rueb Natuurazijn Framboos Kardemom heeft door de extra rijping op kardemom een kruidige smaak naast het kenmerkelijke zuurtje van framboos. Dit is de basis voor een (fruit)salade of koude gerecht als ceviche.

De brouwers van Tromp & Rueb hebben haar natuurazijn laten rijpen om een zachte smaak te creëren. Tevens is deze zachte natuurazijn gerijpt op framboos en kardemom voor een fruitige en lichtkruidige twist. Natuurazijn gerijpt op framboos en kardemom is de ideale basis voor een frisse en zoetzure smaak aan salade.

Van nature kan de framboos na verloop van tijd wat uitzakken, dit heeft geen invloed op de kwaliteit.

Advies: Schudden voor gebruik.

Bloemkool-lavendel zoetzuur

tafelzuur van gemengde groenten

Met dit recept maakt u de gewone bloemkool speciaal. Door de bloemkool een aantal dagen te laten wecken wordt de smaak intenser, een echte aanrader dus voor de bloemkool liefhebber! Tromp & Rueb azijn heeft twee belangrijke eigenschappen die van pas komen bij het bewaren van voedsel. Allereerst gaat azijn bederf tegen. Daarnaast voegt het een bijzondere smaak toe. Azijn maakt het dus mogelijk om groenten en fruit voor langere tijd te bewaren en het een bijzondere smaak mee te geven.

Gekneusde radijsjes

bonte rauwkost

Met dit Recept maak je al in 15 minuten een gezonde maaltijd voor 4 personen. Misschien vind je een gerecht met radijsjes maar saai, toch zorgt de combinatie van Dashi bouillon met Tromp & Rueb natuurazijn gerijpt op framboos-kardemom voor een bijzondere smaak. Daarnaast kan je altijd extra zout en peper toevoegen om het gerecht naar eigen inzicht op smaak te brengen.

Gestoomde soja-gember oesters

Je houdt ervan of je vindt ze afschuwelijk, maar wanneer je oesters eet zal dit vaak in een restaurant zijn. Toch kan je ze ook prima zelf klaarmaken voor een culinair avondje thuis. In dit recept staat beschreven hou je de oesters moet klaarmaken en dit kan al in 20 minuten. Met verschillende toevoegingen zoals, gember, honing, bosui en Tromp & Rueb natuurazijn gerijpt op framboos-kardemom zet je deze culinaire maaltijd op tafel voor jezelf en 3 andere liefhebbers.