Runderlappen gestoofd met zongedroogde tomaten
Runderlappen gestoofd met zongedroogde tomaten én ook nog eens zoutbewust.
Vleesbouillon zit boordevol met zout en smaakversterkers en gebruiken wij om deze reden dan ook niet. Door Tromp & Rueb Appelazijn Natuurtroebel toe te voegen, wordt de smaak die al aanwezig is in het gerecht, versterkt. Door het vlees 2 uur te laten stoven in de azijn ontstaat er een ware smaaksensatie in uw mond.
Ingrediënten
- 500 gram runderlappen
- 2 rode paprika’s
- 100 gram zongedroogde tomaten
- 60 ml milde olijfolie
- 2 el tomatenpuree
- 100 ml Tromp & Rueb Appelazijn Natuurtroebel
- 200 ml water
- 100 ml Mascarpone
- 2 tl gedroogde Italiaanse kruiden
- Snuf zeezout en peper
Bereiding
Snijd de rode paprika’s in 8 brede repen en verwijder de zaadlijsten.
Bestrooi de runderlappen met wat peper.
Verwarm de olijfolie en bak hierin het vlees rondom bruin.
Voeg de tomatenpuree en de paprikarepen toe. Bak ongeveer 3 minuten mee.
Voeg dan de Tromp & Rueb Appelazijn Natuurtroebel, water en zongedroogde tomaten toe en stoof het vlees in ongeveer 2 uur gaar.
Als het vlees gaar is, voeg dan de mascarpone en Italiaanse kruiden toe en verwarm het even mee.
Tip: Smaakt heerlijk bij kruimige aardappels en sperzieboontjes!
Eet smakelijk!