Tromp & Rueb als zoutvervanger
Er wordt veel over zoutreductie gesproken, want bijna alle Nederlanders (85%) eet te veel zout. Door azijn toe te voegen aan het gerecht, komen de smaken beter tot zijn recht en kun je het gebruik van zout reduceren, zonder dat het gerecht laf wordt van smaak. Bekijk de diverse recepten met Tromp & Rueb azijn in de receptenzoeker. Zuur is naast zoet, zout, bitter en umami 1 van de 5 basissmaken. Probeer eens een scheutje azijn toe te voegen aan je recept en het gerecht wordt smaakvoller en frisser. Hieronder vele tips om met Tromp & Rueb je gerecht te verrijken!
Tromp & Rueb azijn is een smaakmaker
Varieer door in plaats van extra zout, Tromp & Rueb azijn aan je gerecht toe te voegen. Het zuur draagt en versterkt de overige smaakmakers, wat een volledige smaakbeleving in de mond geeft.
Zoutbewust logo
Dit is ons eigen zoutbewust logo waardoor de recepten op onze website goed herkenbaar zijn als een zoutbewust recept.