Yoghurtdressing

Yoghurtdressing gemaakt door Bart van Berkel met Tromp & Rueb Natuurazijn op eikenhout gerijpt.
Masterchef Bart van Berkel heeft gerechten met Tromp & Rueb azijn gemaakt, die als video te zien zijn op FoodTube.

Ingrediënten

 

Bereiding

Sommige kruiden komen beter tot hun recht door te myoteren. Verhit het venkelzaad en de koriander in een droge pan (myoteren).

Voeg bij elkaar de Tromp & Rueb Natuurazijn op eikenhout gerijpt, de citroenrasp, citroensap, mierikswortel, yoghurt, zout en peper. Meng dit eerst door elkaar waarbij alles oplost, voordat de olie wordt toegevoegd. De olie voeg je als laatste toe.

De geroosterde specerijen kunnen heel toegevoegd worden, die zorgen voor een knapperig effect. Als  je er op bijt, geeft het een lekkere smaakexplosie in je mond.

Een heerlijke yoghurtdressing voor bij salade met venkel of bijvoorbeeld taugé met een granny smith appel,

Eet smakelijk!

Dit recept is ook als videorecept te zien op FoodTube.