fbpx

Vispakketjes met venkel

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een pan en de knoflook ongeveer 30 seconden zachtjes bakken. Tomatenblokjes toevoegen en 1 minuut verwarmen.  Tromp & Rueb Kruidenazijn en honing toevoegen en saus 5 minuten op matig vuur verwarmen. Op smaak brengen met tabasco en zout.

Intussen de venkel halveren en de harde kern verwijderen. Het groen apart houden. Snijd of schaaf de venkel in heel dunne repen. Leg de repen venkel in het midden van de vellen bakpapier. Leg de vis erop en doe er wat zout en peper op. Schep de tomatensaus over de vis. Vouw de pakketjes losjes dicht rond vis, zodat stoom goed kan circuleren. Pakketjes in een stoompan in 12-15 minuten gaar stomen of in de oven op 180 graden (dan iets korter). Pakketjes op bord leggen en aan tafel openen.

Serveer met pasta.