fbpx

Torta vegetariana Italiana

Zo maak je deze torta vegetariana Italiana.

Ingrediënten

Bereiding

Was de sla en snij de mozzarella, de tomaten en de aubergine in acht grote plakken. Marineer de mozzarella in olie vermengd met verse peper en zout.

Doe ruim olie in een wokpan. Fruit de aubergines net zolang totdat ze beetgaar zijn. Neem ze van het vuur en laat ze afkoelen. Bak nu de champignons in de olie van de wok. Ook deze laat je afkoelen.
Nu maak je het bord op. Begin met een plak tomaat en leg daarop een plakje mozzarella en vervolgens een plak aubergine. Herhaal dit en leg dit op de vorige plakken tomaat/mozzarella/aubergine, zodat je een taartje krijgt. Besprenkel de veld- en krulsla in een mix van olie en Tromp & Rueb Appelazijn met peper en zout en eventueel een teentje knoflook.

Versier de taart door erom heen een bed van sla te draperen. Ten slotte leg je de kastanjechampignons op de sla.