fbpx

Gevonden recepten: 139

Runderlappen gestoofd met zongedroogde tomaten

tomatentapenade, runderlappen

Stoven met Tromp & Rueb Appelazijn Natuurtroebel maakt van stoofvlees een heel smaakvol gerecht! In plaats van normaal gesproken vleesbouillon toe te voegen, wat boordevol zout zit en smaakversterkers, voegt u in dit gerecht Tromp & Rueb Appelazijn Natuurtroebel  toe. Door het vlees 2 uur te laten stoven in de azijn ontstaat er een ware smaakexplosie in uw mond. En met behoud van de originele smaken uit de runderlappen. Een snufje zout zorgt ervoor dat alle smaken goed tot hun recht komen. Tevens blijft het vlees door de Tromp & Rueb Appelazijn Natuurtroebel ook nog eens heerlijk mals.

Tip: Smaakt heerlijk bij kruimige aardappels en sperzieboontjes!

Zoet-zuurgehaktbrood

prei-gehakt-schotel, gehaktballen met lente-ui en zoetzure tomatensaus, zoet-zuurgehaktbrood

Rundergehakt bevat van zichzelf niet zo veel smaak, dit moet je dus lekker op smaak brengen! Om rundergehakt op smaak te brengen gebruiken de meeste mensen altijd zout of een bouillonblokje/poeder. Maar wat als je zoutbewust wilt koken? Wat voeg je dan toe aan je gehakt? Tromp & Rueb Natuurazijn op eikenhout gerijpt natuurlijk! Samen met pruimen krijgt je gerecht een fantastische zoet-zuur balans, waardoor extra zout in dit gehaktbrood helemaal niet nodig is!

Grapefruit Superjuice

grapefruit superjuice

Grapefruit is rijk aan voedingstoffen, anti-oxidanten en vezels. Dit maakt de grapefruit één van de gezondste vruchten die er zijn. Deze superjuice is makkelijk te maken en ook nog eens heel gezond.

Gingercocktail

gember, gingercocktail

Super simpel maar o zo lekker! Deze cocktail is heel verrassend van smaak. Het zoet-zure uit de troebele appelazijn combineert heel goed met het bittere uit de kurkuma en gember. Het zorgt voor een ware smaak-explosie! Naast de verfijnde smaak is het ook nog eens goed voor je gezondheid want zowel de appelazijn, gember en kurkuma bevat ontzettend veel gezondheidsvoordelen. Zoals het bevorderen van je spijsvertering, het verlagen van cholesterol en… daarnaast geeft het ook nog eens een enorme energyboost!

Ingemaakte zoete rode ui

pittige speklapspiezen, ingemaakte zoete rode ui

Soms mis je net een zuurtje of zoetje in je gerecht. Dan is het fijn als je standaard een potje ingemaakte zoete rode uien in je koelkast hebt staan. Het inmaken met de Tromp & Rueb Troebele Appelazijn ondersteunt goed de zoete smaak van de uien omdat de Troebele Appelazijn net iets zoeter smaakt dan de gewone Appelazijn! Samen met het pittige, bittere van de ui zorgt dit altijd voor een waardevolle aanvulling van je gerecht! Het inmaken van de rode uien is snel klaar en zeg nou zelf… een paar uien heb je altijd wel in huis!

Rijstsalade met rode biet en sinaasappel

rode bieten, rijstsalade

Als het gaat om het maken van dressings voor een salade is de Appelazijn Natuurtroebel van Tromp & Rueb echt een essentiële smaakmaker! Het is namelijk een goede basis voor verschillende smaken en doordat deze troebele azijn niet is gefilterd is hij wat zoeter. Daardoor overtreft hij geen andere smaken maar brengt ze juist samen. In deze salade komt deze Tromp & Rueb Appelazijn Natuurtroebel meer dan goed tot zijn recht, samen met de bietjes en sinaasappel.

Barbecuesaus

Bij een barbecue hoort natuurlijk ook een heerlijke barbecuesaus. Met Tromp & Rueb Appelazijn maak je deze eenvoudig zelf. Lekker voor op tafel maar ook te gebruiken als marinade voor over de spareribs.

Mediterrane vinaigrette

Met de basis-vinaigrette als begin punt maakt masterchef Bart van Berkel een heerlijke Mediterrane vinaigrette met Tromp & Rueb Kruidenazijn. Deze vinaigrette is ideaal voor bij vis, vlees of salades.

Aziatische dressing

gember, gingercocktail

Met de basisvinaigrette als beginpunt maakt Bart van Berkel een pittige Aziatische dressing met Tromp & Rueb Appelazijn.

Basis-vinaigrette

Deze vinaigrette kan gebruikt worden als basis voor meerdere dressings, maar is ook heerlijk om zo over de salade te doen.

Kalfssukade met zoete-aardappelcrème

Sukade is een stevig stuk vlees met door het midden een pees. Door het vlees lang en langzaam te laten stoven wordt het vlees en de pees heerlijk mals. De zoete-aardappelcrème wordt geserveerd met de kalfsjus.

Honing-mosterd dressing

De honing-mosterd dressing past perfect bij gerookte, gebakken of gestoomde zalm. Door het zoete van de honing en het zure van de mosterd komt de smaak van de zalm echt tot zijn recht. De dressing is ook heerlijk over een salade.