fbpx

Gevonden recepten: 139

Balinese fruitsalade

Deze Balinese fruitsalade is weer eens wat anders dan de gewone standaard fruitsalade, met bijzonder fruit zoals mango en ananas. Daarnaast geeft de dressing enorm veel smaak door de combinatie van: limoensap, sambal en Tromp & Rueb appelazijn-honing.

Een frisse salade voor alle seizoenen van het jaar.

Gestoomde soja-gember oesters

Je houdt ervan of je vindt ze afschuwelijk, maar wanneer je oesters eet zal dit vaak in een restaurant zijn. Toch kan je ze ook prima zelf klaarmaken voor een culinair avondje thuis. In dit recept staat beschreven hou je de oesters moet klaarmaken en dit kan al in 20 minuten. Met verschillende toevoegingen zoals, gember, honing, bosui en Tromp & Rueb natuurazijn gerijpt op framboos-kardemom zet je deze culinaire maaltijd op tafel voor jezelf en 3 andere liefhebbers.

Hertenstoof met Amarena kers

Turkse stoofpot met rundvlees

Hertenstoof met Amarena kers is echt een recept voor in de winter, wanneer je gezellig bij elkaar komt terwijl de openhaard staat te loeien. Dit gerecht is te bereiden in 30 minuten, maar moet zeker 2 uur stoven. Het is dus zeker niet iets wat je elke week zal eten en dit maakt het extra bijzonder. De hertenstoof wordt geserveerd met Amarena kersen, dit zijn speciale ontpitte kersen die in suikersiroop zijn ingelegd. De kersen zijn van zichzelf erg zuur, maar door de inleg in suikersiroop zijn ze zoet en krijgen ze een knapperige schil. De combinatie met de hertenstoof zorgt dan ook voor een bijzondere smaaksensatie.

Rode kersen smoothie

Met dit recept maak je gemakkelijk en al in 15 minuten een gezonde rode kersen smoothie. Het fijne aan smoothies is dat het op veel verschillende momenten genuttigd kan worden, bijvoorbeeld als ontbijt, tussendoortje, als toevoeging van de lunch of na het avondeten.

Snelle pulled pork

Dit recept voor snelle pulled pork is perfect voor het maken van een bijzondere maaltijd, wanneer je een beperkte tijd hebt. Je maakt deze maaltijd namelijk al in 20 minuten en de garingstijd die daarbij komt is ongeveer 1,5 uur, wat meevalt voor zo’n lekker gerecht. Bij deze maaltijd combineer je een echte vleessmaak met allerlei smaakmakers, zoals gember, mosterdzaad, chilipoeder en Tromp & Rueb appelazijn verrijkt met honing. Een echte smaaksensatie voor wel 4 personen.

Steak met kruiden

Voor liefhebbers van een heerlijke steak met kruiden hebben we hier een recept met natuurazijn en biefstuk. In ieder vleesgerecht is de smaak en gaarheid natuurlijk super belangrijk, maar vergeet ook de marinade niet. Bij steak met kruiden kies je natuurlijk een marinade van de Tromp & Rueb natuurazijn op eikenhout gerijpt, wat zorgt voor extra smaak en malsheid van je vlees.

Boeuf Bourguignon

Met dit recept maak je gemakkelijk zelf een Boeuf Bourguignon. Dit van oorsprong Franse gerecht laat je echt Bourgondisch genieten! Het gerecht bestaat uit gestoofd rundvlees, dit vlees is gedurende 4 uur gestoofd met spekjes, Provençaalse kruiden, laurierblaadjes, tijm, tomatenpuree, runderbouillon, rode wijn, en natuurlijk Tromp&Rueb kruidenazijn om het vlees heerlijk mals te maken. Het is gebruikelijk om een glas rode wijn uit Frankrijk te serveren bij dit gerecht.

Frisse basisdressing voor bij een salade

Een salade is niet af zonder een goede dressing. Door een dressing toe te voegen, breng je smaak aan de salade. Op warme zomerdagen is het heerlijk om een frisse salade te eten met deze basisdressing.

Avocadodressing

Avocado’s bevatten veel goede vetten, vezels en vitaminen. Het eten van avocado’s kan helpen bij het verlagen van de cholesterol én het gewicht. Deze dressing maakt daarom niet alleen de salade of pasta lekkerder, maar is ook nog is heel gezond voor je.

Frambozendressing

Frambozendressing is een dressing dat heerlijke is voor over de salade, maar kan ook gebruikt worden voor bij een stuk vlees of kip.

Marinade

marinade

Door de Tromp en Rueb appel- of kruidenazijn wordt de kip nog zachter en malser van smaak. Deze heerlijke gemarineerde kipsaté is perfect voor op de barbecue of grillpan.

Varkenshaasjes met abrikozen-kaneelsaus

Varkenshaasjes zijn heerlijke stukken mals vlees. Zonde als de varkenshaasjes tijdens de bereiding weer taai worden! Het toevoegen van Tromp & Rueb Kruidenazijn aan de varkenshaasjes houd het vlees lekker mals en smaakvol. Wanneer je bijvoorbeeld vleesbouillon gaat toevoegen krijg je een stuk taaier vlees en heb je onnodig extra zout toegevoegd. De Tromp & Rueb Kruidenazijn zorgt dus voor een heerlijk stukje vlees met veel smaak zonder zout! Het toevoegen van de abrikozen en kaneel zorgt voor een mooie smaakbalans!