fbpx

Gevonden recepten: 130

BBQ kruidenazijn-olie / marinade

Voorkom de uitdroging van vlees en zorg dat het lekker sappig blijft met deze BBQ kruidenazijn-olie / marinade. Gebruik de kruidenazijn-olie marinade voor en na het bakken op de BBQ voor het beste resultaat.

BBQ boemboe

Voorkom de uitdroging van vlees en zorg dat het lekker sappig blijft met deze BBQ boemboe marinade. Deze marinade geeft een krachtige smaak aan je vlees en is gemakkelijk klaar te maken.

Sweet-chili spareribs

Spareribs zijn misschien niet het meest bijzondere gerecht, maar ze zijn wel erg lekker en geliefd. In dit recept staat precies beschreven hoe je zelf spareribs klaar maakt. Denk er wel om dat het bij spareribs erg belangrijk is dat je echt de tijd neemt voor de garing van het vlees, omdat een langzame garing zorgt voor malser vlees. Dus neem vooral de tijd bij het maken van dit gerecht en gebruik Tromp & Rueb natuurazijn gerijpt op chili-venkel om het vlees zo mals te maken dat het bijna van het bot valt.

Balinese fruitsalade

Deze Balinese fruitsalade is weer eens wat anders dan de gewone standaard fruitsalade, met bijzonder fruit zoals mango en ananas. Daarnaast geeft de dressing enorm veel smaak door de combinatie van: limoensap, sambal en Tromp & Rueb appelazijn-honing.

Een frisse salade voor alle seizoenen van het jaar.

Gestoomde soja-gember oesters

Je houdt ervan of je vindt ze afschuwelijk, maar wanneer je oesters eet zal dit vaak in een restaurant zijn. Toch kan je ze ook prima zelf klaarmaken voor een culinair avondje thuis. In dit recept staat beschreven hou je de oesters moet klaarmaken en dit kan al in 20 minuten. Met verschillende toevoegingen zoals, gember, honing, bosui en Tromp & Rueb natuurazijn gerijpt op framboos-kardemom zet je deze culinaire maaltijd op tafel voor jezelf en 3 andere liefhebbers.

Hertenstoof met Amarena kers

Hertenstoof met Amarena kers is echt een recept voor in de winter, wanneer je gezellig bij elkaar komt terwijl de openhaard staat te loeien. Dit gerecht is te bereiden in 30 minuten, maar moet zeker 2 uur stoven. Het is dus zeker niet iets wat je elke week zal eten en dit maakt het extra bijzonder. De hertenstoof wordt geserveerd met Amarena kersen, dit zijn speciale ontpitte kersen die in suikersiroop zijn ingelegd. De kersen zijn van zichzelf erg zuur, maar door de inleg in suikersiroop zijn ze zoet en krijgen ze een knapperige schil. De combinatie met de hertenstoof zorgt dan ook voor een bijzondere smaaksensatie.

Rode kersen smoothie

Met dit recept maak je gemakkelijk en al in 15 minuten een gezonde rode kersen smoothie. Het fijne aan smoothies is dat het op veel verschillende momenten genuttigd kan worden, bijvoorbeeld als ontbijt, tussendoortje, als toevoeging van de lunch of na het avondeten.

Snelle pulled pork

Dit recept voor snelle pulled pork is perfect voor het maken van een bijzondere maaltijd, wanneer je een beperkte tijd hebt. Je maakt deze maaltijd namelijk al in 20 minuten en de garingstijd die daarbij komt is ongeveer 1,5 uur, wat meevalt voor zo’n lekker gerecht. Bij deze maaltijd combineer je een echte vleessmaak met allerlei smaakmakers, zoals gember, mosterdzaad, chilipoeder en Tromp & Rueb appelazijn verrijkt met honing. Een echte smaaksensatie voor wel 4 personen.

Steak met kruiden

Voor liefhebbers van een heerlijke steak met kruiden hebben we hier een recept met natuurazijn en biefstuk. In ieder vleesgerecht is de smaak en gaarheid natuurlijk super belangrijk, maar vergeet ook de marinade niet. Bij steak met kruiden kies je natuurlijk een marinade van de Tromp & Rueb natuurazijn op eikenhout gerijpt, wat zorgt voor extra smaak en malsheid van je vlees.

Boeuf Bourguignon

Met dit recept maak je gemakkelijk zelf een Boeuf Bourguignon. Dit van oorsprong Franse gerecht laat je echt Bourgondisch genieten! Het gerecht bestaat uit gestoofd rundvlees, dit vlees is gedurende 4 uur gestoofd met spekjes, Provençaalse kruiden, laurierblaadjes, tijm, tomatenpuree, runderbouillon, rode wijn, en natuurlijk Tromp&Rueb kruidenazijn om het vlees heerlijk mals te maken. Het is gebruikelijk om een glas rode wijn uit Frankrijk te serveren bij dit gerecht.

Frisse basisdressing voor bij een salade

Een salade is niet af zonder een goede dressing. Door een dressing toe te voegen, breng je smaak aan de salade. Op warme zomerdagen is het heerlijk om een frisse salade te eten met deze basisdressing.

Avocadodressing

Avocado’s bevatten veel goede vetten, vezels en vitaminen. Het eten van avocado’s kan helpen bij het verlagen van de cholesterol én het gewicht. Deze dressing maakt daarom niet alleen de salade of pasta lekkerder, maar is ook nog is heel gezond voor je.