Ingemaakte zoete rode ui

Ingemaakte zoete rode ui is ideaal om toe te voegen als je wat zoets mist bij je gerecht.

Ingrediënten (pot 1 liter)

Bereiding

Snijd de rode uien in ringen. Kleinere stukken kan ook maar ringen kun je gemakkelijk weer uit de pot halen.
Verwarm de Tromp & Rueb Appelazijn Natuurtroebel in een pannetje en los hierin de kokosbloesemsuiker op.
Voeg hierbij een theelepel zout.
Leg de gesneden rode uien in een zeef en overgiet dit met kokend water.
Gebruik een (weck)pot die goed afsluitbaar is en leg daar de uien in.
Vervolgens giet je het Appelazijn-kokosbloesemsuiker mengsel over de uien in de weckpot.
Als laatste voeg je rozemarijn en de knoflookteen toe.
Draai de deksel op de pot en zet minimaal voor een uur in de koelkast voor gebruik.
Minimaal 1 uur laten intrekken.

Eet smakelijk!