fbpx

Honing-mosterd dressing

Honing-mosterd dressing gemaakt door Bart van Berkel met Tromp & Rueb Natuurazijn op eikenhout gerijpt.

Masterchef Bart van Berkel heeft gerechten met Tromp & Rueb azijn gemaakt, die als video te zien zijn op FoodTube.

Ingrediënten

Bereiding

Meng de Tromp & Rueb Natuurazijn op eikenhout gerijpt, citroensap, citroenrasp/zest, mosterd, honing, zout en peper. De honing en mosterd lossen eenvoudig op in het zuur, meng deze ingrediënten eerst door elkaar, voeg daarna de olie toe. De dressing wordt al iets dikker, voeg dan de fijngehakte dille als laatste toe en klop de dressing nog een paar keer om.

Mocht je de dressing wat zuurder willen voeg dan wat extra Tromp & Rueb Natuurazijn op eikenhout gerijpt toe, mocht je het wat zoeter willen voeg dan wat extra honing toe.

Een heerlijke honing-mosterd dressing is ideaal als saus voor bij gebakken of gestoomde zalm. Kan ook gebruikt worden voor de lunch bij een frisse salade met zalm uit blik.

Eet smakelijk!

Dit recept is ook als videorecept te zien op FoodTube.