fbpx

De natuurlijke smaak van umami, bitter en zuur van de Tromp & Rueb Natuurazijn Chili Venkel is de heerlijke basis voor een sparerib-, boemboe- of currygerecht.

De brouwers van Tromp & Rueb hebben haar natuurazijn laten rijpen om een zachte smaak te creëren. Tevens is deze zachte natuurazijn gerijpt op chilipeper en venkelzaad voor een lichtpittige smaak. Deze lichtpittige natuurazijn is de ideale smaakmaker in de marinade van (barbecue)vlees.

BBQ boemboe

Voorkom de uitdroging van vlees en zorg dat het lekker sappig blijft met deze BBQ boemboe marinade. Deze marinade geeft een krachtige smaak aan je vlees en is gemakkelijk klaar te maken.

BBQ kruidenazijn-olie / marinade

Voorkom de uitdroging van vlees en zorg dat het lekker sappig blijft met deze BBQ kruidenazijn-olie / marinade. Gebruik de kruidenazijn-olie marinade voor en na het bakken op de BBQ voor het beste resultaat.

Sweet-chili spareribs

Spareribs zijn misschien niet het meest bijzondere gerecht, maar ze zijn wel erg lekker en geliefd. In dit recept staat precies beschreven hoe je zelf spareribs klaar maakt. Denk er wel om dat het bij spareribs erg belangrijk is dat je echt de tijd neemt voor de garing van het vlees, omdat een langzame garing zorgt voor malser vlees. Dus neem vooral de tijd bij het maken van dit gerecht en gebruik Tromp & Rueb natuurazijn gerijpt op chili-venkel om het vlees zo mals te maken dat het bijna van het bot valt.