fbpx

De natuurlijke smaak van kruiden, zoet en zuur van de Tromp & Rueb Kruidenazijn Honing is de heerlijke basis voor marinades of stoofpotjes.

De brouwers van Tromp & Rueb hebben haar kruidenazijn gerijpt op populaire kruiden als rozemarijn, tijm, dille en dragon. De zoete smaak van natuurzuivere honing maakt deze kruidenazijn een heerlijke smaakmaker van vlees. Naast de toevoeging van smaak, wordt het vlees ook malser.

Van nature kan de honing na verloop van tijd wat uitzakken, dit heeft geen invloed op de kwaliteit.

Advies: Schudden voor gebruik.

Gestoofde prei

gestoofde prei, gesmoorde prei

Het kan moeilijk zijn om een maaltijd te maken op basis van prei en daarom wordt het vaak met andere groente gecombineerd, zoals bijvoorbeeld in een hartige taart. Bij dit recept heb je echter geen andere groente nodig en is puur op basis van prei. De prei wordt in dit recept samengevoegd met meerdere smaken zoals tijm, knoflook, kippen- of groentebouillon en Tromp & Rueb kruidenazijn verrijkt met honing. Afgemaakt met peper en zout naar smaak zet je een prima maaltijd op tafel voor 4 personen.

Hertenstoof met Amarena kers

Turkse stoofpot met rundvlees

Hertenstoof met Amarena kers is echt een recept voor in de winter, wanneer je gezellig bij elkaar komt terwijl de openhaard staat te loeien. Dit gerecht is te bereiden in 30 minuten, maar moet zeker 2 uur stoven. Het is dus zeker niet iets wat je elke week zal eten en dit maakt het extra bijzonder. De hertenstoof wordt geserveerd met Amarena kersen, dit zijn speciale ontpitte kersen die in suikersiroop zijn ingelegd. De kersen zijn van zichzelf erg zuur, maar door de inleg in suikersiroop zijn ze zoet en krijgen ze een knapperige schil. De combinatie met de hertenstoof zorgt dan ook voor een bijzondere smaaksensatie.

Snelle pulled pork

Dit recept voor snelle pulled pork is perfect voor het maken van een bijzondere maaltijd, wanneer je een beperkte tijd hebt. Je maakt deze maaltijd namelijk al in 20 minuten en de garingstijd die daarbij komt is ongeveer 1,5 uur, wat meevalt voor zo’n lekker gerecht. Bij deze maaltijd combineer je een echte vleessmaak met allerlei smaakmakers, zoals gember, mosterdzaad, chilipoeder en Tromp & Rueb appelazijn verrijkt met honing. Een echte smaaksensatie voor wel 4 personen.