fbpx

De natuurlijke smaak van zoet en zuur van de Tromp & Rueb Appelazijn Honing, is de heerlijke basis voor dressings of zelfgemaakte saus.

Wij, de brouwers van Tromp & Rueb, hebben voor onze appelazijn de beste appels geselecteerd. De appels worden eerst gefermenteerd tot appelcider en vervolgens tot een heerlijke fruitige appelazijn. De zoete smaak van natuurzuivere honing, maakt deze appelazijn bij uitstek geschikt voor gezonde gerechten.

Inhoud: 375 ml
Ingrediënten: appelazijn, honing
Verpakking: 100% gerecycled PET

Gebruik

Schudden voor gebruik.

Weetje: Van nature kan de honing na verloop van tijd wat uitzakken, dit heeft geen invloed op de kwaliteit.

Recepten met appelazijn


Balinese fruitsalade

Deze Balinese fruitsalade is weer eens wat anders dan de gewone standaard fruitsalade, met bijzonder fruit zoals mango en ananas. Daarnaast geeft de dressing enorm veel smaak door de combinatie van: limoensap, sambal en Tromp & Rueb appelazijn-honing.

Een frisse salade voor alle seizoenen van het jaar.

Gember detox thee

gember, gingercocktail

Met dit recept maak je gemakkelijk gember detox thee voor 4 tot 6 personen. Detox thee kan zorgen voor meer energie, een betere spijsvertering, een mooiere huid en een verbeterde mentale alertheid.

Daarnaast kan gember detox thee meehelpen wanneer je probeert af te vallen.

Rode kersen smoothie

Met dit recept maak je gemakkelijk en al in 15 minuten een gezonde rode kersen smoothie. Het fijne aan smoothies is dat het op veel verschillende momenten genuttigd kan worden, bijvoorbeeld als ontbijt, tussendoortje, als toevoeging van de lunch of na het avondeten.